Met Het Strategisch Kompas ontwikkelde de gemeente met Brain een prachtige informatieverschaffing voor inwoners van Kapelle.

De Zeeuwse gemeente Kapelle vertrouwde op de specialisten van Brain Communicatie voor de ontwikkeling van ‘Het Strategisch Kompas’, een informatief boekje voor en over de gemeente. Met een frisse en professionele vormgeving, sfeervolle foto’s en zorgvuldig geschreven teksten heeft de gemeente geïnvesteerd in een duidelijke toekomst.

Grafische vormgeving

In de werkplaats van Brain lopen talloze specialisten rond. Onze grafisch vormgevers behoren tot de slimste vormgevers van Nederland. Dat komt omdat de vormgevers van Brain niet zomaar een design, layout en kleurenpallet kiezen. Door in het hoofd te kruipen van de doelgroep wordt door de Brainers al snel gezien hoe er het beste kan worden gecommuniceerd. In samenwerking met fotografen, drukkers, schrijvers en al die andere Brainers kon een mooi plan worden gemaakt voor Het Strategisch Kompas.

Het Strategisch Kompas

Voor de gemeente én voor (toekomstige) inwoners van Kapelle is het eindresultaat een waardevol boekje geworden. Dankzij Het Strategisch Kompas kan een communicatieve verbinding worden opgezet met leden van de gemeente en de inwoners van Kapelle. Er is een duidelijke informatiestroom en mogelijkheid tot contact leggen. Voor de ontwikkelingstoekomst van de gemeente is al een mooie fundering gelegd.