Om gericht te communiceren met de brede doelgroep van Impuls Zeeland zorgde Brain voor high quality brochures.

Ontwikkelingsmaatschappij Impuls Zeeland vertrouwde op Brain Communicatie voor een serie high quality brochures. Met representatieve foto’s, teksten die de aandacht vasthouden en een beeldschone opmaak heeft Impuls Zeeland een keurig verzorgde informatieverschaffing in handen.

Vormgeving door Brain

De Brainers wisten door zorgvuldig onderzoek in de hoofden te kruipen van iedere doelgroep die Impuls Zeeland heeft. De frisse en strakke pagina’s van de informatieve brochures nodigen uit tot bladeren. In combinatie met boeiende teksten en sfeervolle, eerlijke foto’s wordt de aandacht van de lezer vastgehouden en de nieuwsgierigheid geprikkeld. De hoge kwaliteit van het gebruikte papier weerspiegelt de waarde van de inhoud en stelt geen moment teleur.

Boeiende teksten

De teksten in de strak maar sfeervol vormgegeven brochures zijn toegespitst op het informeren van de (potentiële) klanten van de ontwikkelingsmaatschappij. Door goed rekening te houden met de wensen en eisen van de opdrachtgever en onderzoek te doen naar de doelgroep van Impuls, hebben de tekstschrijvers van Brain de balans gevonden. Het resultaat is een informatieve, maar prikkelende tekst in een oogstrelende brochure.