Intec Installatietechniek vertrouwde op Brain Communicatie voor de installatie van een uitgebreide marketing- en vacaturecampagne.

Intec Installatietechniek in Kapelle vertrouwde op Brain Communicatie voor een uitgebreide marketingcampagne. Met representatieve foto’s, een succesvolle vacature campagne, advertenties in kranten en magazines, promotiemateriaal en een nieuwe website heeft Intec Installatietechniek een nog betere verbinding met hun (potentiële) klanten

Vacature campagne

Voor Intec Installatietechniek is het ontzettend belangrijk om de juiste medewerkers aan te trekken. Op zoek naar nieuw talent via Brain Communicatie was de garantie voor een grootse aanpak. Door een uitgebreide vacature campagne te lanceren die diverse doelgroepen bereikte kon Intec rekenen op uiteenlopende mogelijkheden. Van veelbelovend talent tot ervaren allrounders!

Fotografie en teksten

Voor de gehele vacature campagne waren nog diverse sfeerbeelden nodig, deze komen netjes in 1 lijn terug door de gehele website en op de spandoeken. Door het op deze manier in te schieten is iedereen direct betrokken en word de campagne erg persoonlijk gemaakt.

Website

De totaal installateur vroeg aan Brain of de verouderde website een creatieve update kon krijgen. In de Brain werkplaats stond onze webdesigner al in de handen te wrijven. Met meer dan genoeg goede ideeën bouwde onze specialist een gebruikersvriendelijke website die zowel overzichtelijk als informatief is. De overtuigende huisstijl van Intec maakt de totaal installateur herkenbaarder dan ooit.

Bezoek de website →