Jordi Roon

[web] designer


Hoi, ik ben Jordi, web en grafisch vormgever bij Brain communicatie. Na het succesvol afronden van mijn studies grafisch vormgever en media vormgever aan het Grafisch Lyceum kan ik niet wachten al mijn creativiteit in de praktijk te brengen. Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan en hoop hier als vaste kracht van waarde te worden.

Klanten tevreden stellen heb ik al jaren in mijn andere baan met plezier gedaan, hier ga ik graag mee door alleen dan in een andere tak. In mijn vrije tijd ben ik graag met sport bezig. Daarnaast kun je me ook vaak tegenkomen in de auto, omdat ik het niet erg vind om te rijden. Dit doe ik dan ook dagelijks vanuit mijn woonplaats Brouwershaven naar Kapelle.

Jordi Roon

[web] designer


Als het strategische en creatieve brein achter BRAIN communicatie zet ik mij elke dag in om opdrachtgevers te helpen met het verspreiden van hun boodschap. Als full-service bureau doen wij dat op veel verschillende manieren en via veel kanalen. Iedere keer weer een opdracht succesvol afronden, is wat mij kracht en energie geeft.

In mijn vrije tijd probeer ik een goede papa voor onze kleine meid te zijn. Daarnaast wordt er heel wat gehobbyd: klussen, tuinieren en fotograferen zijn dingen die ik graag doe.

Met de wekelijkse volleybal wedstrijden en de jaarlijkse snowboard trip wordt er naar hartenlust genoten en inspiratie opgedaan om te gebruiken in misschien wel mijn grootste hobby: het maken van reclame!