rebrandingCerfix


Kiezen voor zekerheid is kiezen voor een constructieberekening van Cerfix. Met hun ervaring in het berekenen van constructies in staal, hout, beton en funderingen voor woning,- utiliteit- en industriebouw, en civiele projecten bieden zij zekerheid en kwaliteit.

Om Cerfix te herpositioneren zijn ze met ons samen gaan werken. Wij onderzochten de kernwaarden van het bedrijf en gaven dit vorm in een strakke huisstijl en website.

Bezoek de website

oplossing


Waar de huisstijl voorheen was opgesplitst in Cerfix Constructies en Cerfix Solutions hebben wij een nieuwe stijl ontwikkeld en ons gefocust op Cerfix als geheel. Hierdoor kan het merk goed en duidelijk in de markt gezet worden en hoeft er niet aan twee merken gewerkt te worden. Het logo is minimalistisch maar sterk vormgegeven met de x als constructie en basis.

website

Bij de realisatie van de site zijn met vele facetten rekening gehouden. Het publiek en de werkzaamheden zijn namelijk erg divers. Wij hebben een strategie bedacht om alle werkzaamheden met de verschillende doelgroepen op een overzichtelijke manier te communiceren. Dit heeft geresulteerd in een strakke en duidelijke website.

onzichtbaarzichtbaar


Hoe wordt het werk van een constructeur in de parktijk zichtbaar? Tegen deze vraag liepen wij aan tijdens de bouw van de website. Er zijn genoeg referentie projecten en tekeningen maar hoe krijgt de bezoeker het idee dat het werk van een constructeur onmisbaar is?

Voor deze vraag hebben we een leuke tool ontwikkeld. We hebben een tool gemaakt die de gevel als het ware van een object aftrekt en vervolgens de constructie tekening weergeeft. Zo ziet de bezoeker exact welk belang een goede constructie heeft voor het uiteindelijke resultaat.