our onionsmake you smile


De Jonika ui is pure passie. Perfect vormgegeven, vol van smaak en rijk aan toepassingen. Voor afnemers wereldwijd die dit gevoel van kwaliteit delen. Our onions make you smile!

Om de kwaliteit van de uien met de doelgroep te delen, ontwikkelden wij een gevarieerde website waarin de kracht van de ui naar boven komt.

Bezoek de website

van zaaien tot export

Om kennis te maken met het groei en verwerkings proces van de Jonika ui realiseerden wij een pagina op de “story telling” manier. Op deze pagina wordt de bezoeker meegenomen in een ontdekkingsreis waar hij op een leuke manier de informatie van de teelt, groei, verwerking en export tot zich krijgt.

verschillende talen

elk doel een design

Wij werken volgens het principe dat elk doel zijn eigen design mag hebben. Dit doen wij niet zonder reden, uit de bezoekersaantallen blijkt dat de pagina’s langer bekeken worden en er beter doorgeklikt wordt.

Ook op de site van Jonika hebben we dit principe toegepast. We hebben sfeervolle pagina’s gerealiseerd die de kwaliteit weerspiegelen, maar ook technische pagina’s waar snel handige informatie te vinden is. Klanten kunnen via de contact pagina inloggen en direct bij de juiste afdeling terecht komen. Het kunnen downloaden van belangrijke documenten bespaart daarnaast veel tijd.