't ZeeuwseHypotheek Huys


’t Zeeuwse Hypotheek Huys is een van de grotere hypotheek adviseurs van Zeeland. Met een team dat klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan, bieden ze een passende oplossing voor elke fase van het leven. Om de werkwijze met het juiste publiek te communiceren, werden wij ingeschakeld voor de realisatie van een sprekende website en magazine.

Bezoek de website

de website


De website van ’t Zeeuwse Hypotheek Huys is zo ingericht dat elke doelgroep op zijn eigen manier aangesproken wordt. Voor vier verschillende doelgroepen zijn pagina’s gerealiseerd die elk een verhaal vertellen wat bij de doelgroep past. Zo krijgt de bezoeker alleen maar relevante informatie te zien die past bij zijn levensfase.

doelgerichte pagina's

Wij zijn ervan overtuigd dat elk onderdeel van een website zijn eigen vorm mag hebben. Elk onderdeel heeft namelijk ook een eigen doel.  In de site van ’t Zeeuwse Hypotheek Huys is dit duidelijk te zien. Bijna elke pagina heeft zijn eigen design. Dat dit werkt, zie je terug aan de bezoekersresultaten van de website. Er worden meer pagina’s bekeken en de sessieduur is toegenomen.