Agrisneltank

Bij meer dan 20 Agrisneltank locaties tank je snel en goedkoop. Om de voordelen en locaties aan de doelgroep kenbaar te maken, realiseerden wij een sprekende website.

AgriSneltank maakt van tanken weer een feest. Met scherpe prijzen, veel locaties en snelle tankapparatuur ben je zo weer op weg.

Om de online uitstraling en zichtbaarheid te verbeteren, is Brain communicatie ingeschakeld om een nieuwe website te realiseren. Na het grondig bestuderen van het bezoekers gedrag uit de oude website en het samenstellen van de informatie die we via de website willen delen, zijn we tot een creatief en sterk ontwerp gekomen.

Agrisneltank.nl

De website van agrisneltank.nl oogt vriendelijk, duidelijk en goedkoop. Met het vloeiende design hebben wij geprobeerd een open en toegankelijke sfeer te creëren. De bezoekers moeten zich thuis voelen op de website en zin krijgen om te gaan tanken bij een Agrisneltank.

Bezoek de website

Breng het tankstation dichtbij

Het belangrijkste doel van de website is om de locaties van de tankstations te lokaliseren. Door middel van locatiebepaling wordt voor elke gebruiker het dichtstbijzijnde tankstation getoond en wordt de mogelijkheid geboden hier naar toe te navigeren.

Sfeerfilm

Om de website te voorzien van meer beleving hebben wij een korte sfeerfilm gerealiseerd die op de achtergrond is terug te vinden.

Billboard campagne

Voor de A58 reclamemast realiseren wij regelmatige duidelijke campagnes om de Agrisneltank in Goes te promoten.