Op zoek naar een snelladende laadpaal? Brain weet hoe we de aandacht het beste kunnen trekken.

AgriSnellaad vertrouwde op de specialisten van Brain Communicatie voor een stevige positionering. Met vormgeving op maat, brochures, bestickering van de laadpalen, reclame uitingen die de aandacht van de doelgroep weten te trekken en een nieuwe website begint Agri Snellaad met een volle accu.

Reclame uitingen

Om de aandacht te trekken van ondernemers én automobilisten is gekozen voor een online en offline marketing offensief. Door gebruik te maken van brochures, banners en billboards trok Brain de aandacht van alle bestuurders en bedrijven in de regio. De laadpalen zelf? Die zijn heel eenvoudig te herkennen dankzij de bestickering van Brain.

Website

De webdesigner van Brain luisterde goed naar de wensen van AgriSnellaad en koos voor een gebruikersvriendelijke website met bakken informatie. Met converterende teksten, representatief beeldmateriaal en een professionele huisstijl is de snel ladende website een informatiebaken voor klanten van AgriSnellaad. Of dat nu bedrijven, stichtingen, gemeenten of particulieren zijn.

Bezoek de website →