Detuinmachineshop heeft als doel om middels een landelijk netwerk van dealers heel Nederland vanuit één webshop te voorzien van tuinmachines.

Detuinmachineshop is een start-up voor het online verkoop van tuinmachines. Het doel is om een dealernetwerk te creëren die samen lokaal producten leveren. Zo ontstaat er een win-win situatie. Brain communicatie werd gevraagd de branding en webshop ontwikkeling op zich te nemen.

Logo en huisstijl

De tuinmachine shop, een project dat door zijn harde kleuren en sterk beeldmerk, goed in het oog springt. Een tijdloos logo waarbij het icoon en de punt door de gehele huisstijl gebruikt kunnen worden. Het icoon staat symbool voor diverse tuin gerelateerde artikelen en geeft hierdoor de grote diversiteit aan producten uit de webshop aan. Kleur, vorm en positionering hebben hier gezorgd voor een tijdloos en krachtig logo.

Brochure

Om dealers te informeren over de werkwijze van Detuinmachineshop is er een strakke brochure gerealiseerd waarin de werkwijze, voordelen en mogelijkheden duidelijk worden gepresenteerd.

Website

Over het design van de webshop is goed nagedacht. De acties en producten krijgen optimaal de aandacht. In de voorvertoning wordt al veel informatie over het product gedeeld waardoor er minder klik’s noodzakelijk zijn. Ook is er veel ruimte voor foto’s en leuke one-liners.

Bezoek de website →