Met een frisse brochure en een sfeervolle fotoshoot door Brain Communicatie toont Bouwgroep Schrijver ruime ervaring.

Bouwgroep Schrijver vertrouwde op Brain Communicatie voor een sfeervolle imago boost in de markt. Met representatieve foto’s die het vakmanschap van het bouwbedrijf onderstreept laat Brain zien hoeveel ervaring en kennis Bouwgroep Schrijver in huis heeft.

Top fotografie

In de creatieve werkplaats van Brain vind je alleen de beste fotografen. Onze specialisten hebben namelijk niet alleen een stabiele basis van kennis en ervaring. Met een dosis creativiteit, maar vooral oog en oor voor de klant en diens doelgroep, leggen de Brainers alles vast vanuit het beste perspectief. Het beste perspectief is dat van iedere loyale of potentiële klant van Bouwgroep Schrijver natuurlijk.

Het resultaat

Door op een pure en eerlijke manier te kijken naar het werk, de medewerkers en de geheime plekjes achter de schermen legde onze fotografen Bouwgroep Schrijver vast. De deskundigheid van iedere belangrijke schakel in de organisatie is duidelijk zichtbaar. Vanuit het perspectief van iedereen in de doelgroep van Schrijver is het overduidelijk welke Bouwgroep dé specialist is.