Iedereen weet natuurlijk hoe belangrijk branding en vormgeving zijn. Bij Brain Communicatie zorgen we ervoor dat een professionele en opvallende uitstraling ook mogelijk is voor jouw onderneming. De grafisch vormgevers in onze creatieve werkplaats gebruiken hun kennis en ervaring om jouw bedrijf te voorzien van een maatwerk oplossing. Door zorgvuldig onderzoek te doen en écht in jouw klantenkring te duiken worden nieuwe mogelijkheden en kansen bloot gelegd. Je doelgroep wordt geïdentificeerd en in de vormgeving en ontwikkeling van jouw nieuwe logo en branding meegenomen.

Luisteren naar jou en je medewerkers is natuurlijk ook een groot deel van het proces waar de Brainers induiken. Na een Brainstormsessie en een goed gesprek gaan ze bij Brain aan de slag. Je Unique Selling Points (USP’s) vertellen je verhaal. Je nieuwe logo, bedrijfskleuren, uitstraling en positionering moeten vanzelfsprekend bij dat verhaal passen. Met de ervaring van onze specialisten en de juiste online en offline marketingcampagne vis jij straks in een nóg grotere vijver!

One-stop shop voor communicatie middelen

Even samen sparren of brain stormen over je ideeën?

Gesprek inplannen →

Kies een van de volgendeonderwerpen

Specifiek meer te weten komen over deze branche of heb je interesse? Dan staat één van onze specialisten je graag te woord. Wellicht vind je onderstaande artikelen interessant.

Ik ben opzoek naar...

Een nieuw logo
Een campagne opstarten
Een (re)brand ontwerpen
Een werkbus bestickeren
Promotie materiaal bestellen
Een brochures vormgeven