De prachtige woningen in Clingendael worden door projectontwikkelaar Neeskens op sfeervolle wijze gepresenteerd.

Projectontwikkelaar Neeskens vertrouwde op de specialisten van Brain Communicatie voor de positionering van woningen in Clingendael, Sint-Annaland. Met professionele vormgeving, sfeervolle foto’s, het nodige promotiemateriaal en high quality brochures heeft de projectontwikkelaar geïnvesteerd in de verkoop van deze prachtige nieuwe woningen.

Grafische vormgeving

De grafisch vormgevers van Brain begonnen pas met vormgeven na eerst zorgvuldig onderzoek te hebben gedaan. Goed luisteren naar de wensen en eisen van de opdrachtgever en het zien van de wereld door de ogen van de doelgroep. Daar begint het allemaal mee. Vervolgens is gekozen voor sfeer door middel van het juiste design en kleurenpallet te kiezen.

Promotiemateriaal

Een prachtige nieuwe woonwijk heeft natuurlijk nog niet veel verkeer en voetgangers in de straten. Niemand dus die ziet dat die prachtige woningen te koop staan. Door slim om te gaan met online en offline communicatiemiddelen vond Brain Communicatie de balans en ging aan de slag. Het promotiemateriaal dat werd ontworpen en gedrukt neemt de (potentiële) koper mee in een boeiende reis door een mogelijk nieuw leven.