De Brainers sleutelden aan gevarieerde promotie materialen en gelikte visitekaartjes voor autobedrijf Formule B.

Autobedrijf Formule B in Vlissingen vertrouwde op Brain Communicatie voor het ontwerpen en opdrukken van een diverse collectie aan promotiemateriaal en uitnodigende visitekaartjes. Met opvallend en representatief promotie materiaal is Formule B goed op weg voor een prachtige, succesvolle toekomst.

Bedrijfslogo ontwerpen

Een bedrijf dat wordt opgemaakt uit harde werkers met veel kennis en ervaring in hun vak heeft een sterk logo nodig dat hun goed representeert. De creatieve specialisten van Brain Communicatie wisten precies wat het nieuwe logo voor Formule B nodig had. Ze gingen direct aan de slag en presenteerden het autobedrijf met een oogstrelend en opvallend nieuw bedrijfslogo. Het nieuwe logo van Formule B straalt nu de professionaliteit en ervaring van het bedrijf uit.

Promotiemateriaal

Promotiemateriaal is een grote investering, waarvan je als ondernemer natuurlijk wilt dat deze zonder extra zorgen kan verlopen. Brain zorgde ervoor dat het promotiemateriaal voor Formule B representatief en professioneel, maar toch uitnodigend oogde. Met dit nieuwe promotiemateriaal dat matcht aan de expertise en klantvriendelijkheid van het autobedrijf heeft Brain de beste representatie van Formule B weergeven.