Voor de gemeenteraadsverkiezingen in Kapelle werden de specialisten van Brain gevraagd om te doen wat we het beste doen.

De gemeente Kapelle vroeg Brain Communicatie om een handje te helpen bij het informeren van inwoners voor de gemeenteraadsverkiezingen. De Brainers werkten nauw met de gemeente én elkaar samen om deze plechtige aangelegenheid uiterst succesvol te laten verlopen.

Informatie

Terwijl de schrijvers en communicators uit de creatieve werkplaats van Brain op pad gingen op zoek naar belangrijke informatie over lijsttrekkers en stembureaus, zaten de andere Brainers niet stil. Fotografen gingen op zoek naar een helder beeld, content beheerders doken in databases voor onmisbare adressen, feiten en weetjes.

Vormgeving

De grafisch vormgevers bij Brain weten exact hoe zij de aandacht moeten trekken van de Kapellenaren. Want stemmen is belangrijk! Daarom werden alle trucs uit de kast gehaald om de aandacht te trekken, vast te houden en te focussen op the job at hand! Tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen werd bovengemiddeld goed deelgenomen door de Kapellenaren. Zo zie je maar, het begint allemaal met communicatie.