In onze creatieve werkplaats komen alle onderdelen samen. De brains draaien hier overuren en de handen worden uit de mouwen gestoken.

Ons team werkt elke dag met veel enthousiasme aan mooie projecten en opdrachtgevers. Steeds weer met creatieve ideeën komen en dit omzetten in ontwerpen die doel treffen, is waar wij het voor doen. Ons team is kleinschalig, maar goed op elkaar ingespeeld. Voor onze opdrachtgevers resulteert dit in heldere communicatie en flexibiliteit.

Hugo Nieuwenhuijse

[art] director

Jordi Roon

[web] designer

Joost Heikoop

[web] designer

Gert de Kok

foto- en videograaf

Make it simple
but significant

Creativiteit kan je niet dwingen,
maar er wordt alles aan gedaan dit te stimuleren

Bij BRAIN heerst een no-nonsense cultuur, elke opdracht, groot of klein, wordt met hetzelfde enthousiasme aangepakt. We werken hard om ideeën te realiseren en resultaten te boeken.

Creativiteit kan je niet dwingen, in ons creatieve kantoor wordt deze gelukkig goed gestimuleerd. Het dagelijkse dart-ritueel zorgt telkens weer voor ontspanning en focus!

Ons team is open, enthousiast en vastberaden. Op de vreemdste plaatsen worden wij geïnspireerd. Wij staan met beide benen op de grond en werken hard om voor onze opdrachtgevers impact te creëren. Kortom, ons team beschikt over daadkracht, wij voelen ons bouwers, communicatie bouwers!

Zullen wij kennismaken?