Strategie & advies

Wij zijn ervan overtuigd dat elk idee of ontwerp begint bij een goede strategie, een sterke fundering. Onze werkwijze is hiervan doordrenkt. Of het nu gaat om het bouwen van een website of het bedenken van een campagne, wij ontwikkelen eerst een sterke basis om van daaruit verder te bouwen.

Branding & vormgeving

Sterke merken weten zich goed te presenteren. Brain communicatie bouwt met u mee aan een sterke presentatie. Wij realiseren logo’s en huisstijlen, advertenties en campagnes, verpakkingen en brochures. Voor alles met een vorm kunt u bij ons terecht. Wij nemen het gehele traject uit handen.

Website & webshop

Het online presenteren van uw bedrijf is misschien wel het belangrijkste van allemaal, Brain bouwt met u mee aan een sterke online uitstraling. Met overtuigende websites en krachtige webshops zorgen wij ervoor dat u klaar bent voor de toekomst!

Drone & videografie

Om uw bedrijf optimaal te presenteren, halen wij alles uit de kast. Met videografie en drone-opnames maken wij het plaatje compleet. Als gecertificeerd drone piloot zijn wij de aangewezen partij om u vanuit de lucht te ondersteunen. En met onze ervaring en apparatuur maken wij videopresentaties die blijven opvallen!