Agrisnellaad.nl

De laadpalen van Agrisnellaad.nl zijn de snelste van Zeeland. Met een duidelijke website en campagne brengen wij dit onder de aandacht.

De ambitie van Agrisnellaad.nl is het aantal laadpalen flink te verhogen en het laden van een voertuig voor iedereen toegankelijk te maken.

Agrisnellaad.nl heeft Brain communicatie gevraagd om in navolging van de Agrisneltank een nieuwe website en campagne te ontwikkelen. Het doel is tweeledig. Aan de ene kant moet de gebruiker op de hoogte worden gebracht van de laadpaal locaties, voordelen en de werkwijze. Daarnaast moet er de mogelijkheid zijn om een laadpaal aan te vragen als bedrijf of gemeente of als particulier een suggestie te doen voor een goede plek voor een laadpaal. Wij hebben met een helder ontwerp alle onderdelen in een krachtige website verwerkt.

Website

De website is dankzij de indeling een overzichtelijk pagina. Door de kleuren, gebruik van zinsopbouw en terugkerende elementen is het een verjongende website die de doelgroep aanspreekt. Door veel custom CSS en optimalisatie in de back-end is deze website perfect geschikt voor Google. Veel kleine technische dingetjes zijn net wat verder uitgewerkt en dat maakt hem leuk om naar te kijken en te gebruiken!

Bezoek de website

Sfeerfilm

Wij realiseerden een korte sfeerfilm om de aandacht op de website vast te houden en de betrokkenheid te begroten.

Promotie materiaal

Naast de website wordt er ook op offline manieren contact gezocht met de doelgroep. Met een creatieve brochure worden geïnteresseerden in een laadpaal goed geïnformeerd.