Capello Textiles

Capello Textiles is de Zeeuwse specialist voor al uw werkkleding. Met hun eigen textieldrukkerij / borduurstudio bieden ze hoogwaardige kwaliteit, snelheid en maatwerk. Capello Textiles laat zien wie je bent!

Het bestellen van werkkleding moet voor de klant zo makkelijk mogelijk zijn.

Capello Textiles blijft innoveren. Om het voor vaste klanten makkelijker te maken om bedrijfskleding (opnieuw) te bestellen, heeft Brain communicatie een online kledingkast ontwikkeld.

De online kledingkast is een webshop die voor elke klant persoonlijk wordt ingericht. De klant logt in, ziet enkel zijn eigen producten en kan makkelijk bestellen. Geen artikelnummers meer opzoeken, geen mails meer sturen; zoek, klik, klaar!

Website

De website is gerealiseerd op een toegankelijk CMS systeem waardoor Capello Textiles de website makkelijk kan beheren. Door slimme technieken zijn de persoonlijke producten alleen per persoon te bekijken, terwijl sommige aanbiedingen met één druk op de knop voor iedereen zichtbaar zijn.

Een online omgeving met een persoonlijke touch

Er is geprobeerd om de bezoeker een warm en persoonlijk gevoel te geven. Op diverse plaatsen in de website wordt de bezoeker met naam en toenaam aangesproken; het is net of je bij Capello Textiles in de showroom staat!

Onze wensen werden in één keer goed vertaald

De samenwerking met Brain hebben wij als zeer prettig ervaren. Tijdens de kennismaking hebben wij onze wensen duidelijk gemaakt, in de eerste presentatie bleek dat er goed geluisterd was, het ontwerp en de functionaliteiten kwamen precies met onze wensen overeen. Het persoonlijke contact, en de training voor het beheer van de site had voor ons echt meerwaarde.

– Johan Capello, eigenaar Capello Textiles