Zuidwest Logistiek

Zuidwest Logistiek is een groeiend transportbedrijf uit Goes. Om hun groeiende klantenkring te kunnen blijven bedienen, heeft het aantrekken van nieuwe chauffeurs een hoge prioriteit.

Zuidwest Logistiek wil zich als een hecht bedrijf presenteren. De open cultuur en de hechte samenwerking tussen collega's is het communiceren zeker waard.

In de zoektocht naar nieuwe chauffeurs werd Brain communicatie gevraagd een campagne te ontwikkelen. Wij hebben een concept bedacht waarmee wij alle voordelen van het werken bij Zuidwest Logistiek op een heldere manier communiceren. Dit komt samen onder de pay-off “Word jij er een van Zuidwest?”. Met deze pay-off laten wij zien dat de chauffeurs van Zuidwest niet zomaar chauffeurs zijn, en dat werken bij Zuidwest zo zijn voordelen heeft.

Vacature film

Om Zuidwest Logistiek optimaal te presenteren, hebben wij een bedrijf/vacaturefilm gerealiseerd. Enerzijds geeft de film inzicht in de werkzaamheden en anderzijds in de voordelen van werken bij Zuidwest. Brain heeft het gehele proces verzorgd. Van idee en script tot opname en montage.

Promotiemateriaal

Op allerlei manieren is Zuidwest actief om zichzelf te presenteren. Met een stand op de Contacta en op verschillende banenmarkten werd de verbinding met de doelgroep gelegd. Brain communicatie verzorgde al het benodigde reclame materiaal.

Facebook campagne

Om de vacatures onder de aandacht van de doelgroep te brengen, is er ook een facebook campagne opgezet. Hierdoor zijn in korte tijd veel mensen bereikt.