Visliefhebbers uit de hele wereld vinden nóg makkelijker de weg naar seafood specialist Adri & Zoon dankzij Brain Communicatie.

Vis, schaal- en schelpdieren importeur Adri & Zoon uit Yerseke vertrouwde op Brain Communicatie voor een geheel nieuwe website en imago. Met representatieve foto’s, video’s, een gelikte nieuwe website en een boost in SEO optimalisatie is Adri & Zoon klaar voor een nieuw hoofdstuk.

SEO optimalisatie

De SEO specialisten uit de creatieve werkplaats van Brain hebben de juiste keywords bij elkaar gezocht en voor Adri & Zoon de teksten voor de gehele website geschreven. En een beetje herschreven natuurlijk, want de seafood specialist had nauwelijks hulp nodig om het eigen verhaal te vertellen. De Brainers hebben ervoor gezorgd dat de zoekmachines Adri & Zoon weten te vinden voor (potentiële) klanten die op zoek zijn naar ‘verse import vis’ en meer van dat lekkers.

Personeelsfoto's

Nu de website en de vindbaarheid hiervan in een nieuw jasje werden gestoken ontstond er een ander discussiepunt, de personeelsfoto’s. Zo ging onze doorgewinterde fotograaf voor Adri & Zoon aan de slag met de personeelsfoto’s voor op hun website en met name voor de persoonlijke touch in de vacature omgeving.

Website

Doordat de website van Adri & Zoon beter te vinden is is er een stijging in het online verkeer voor de importeur en exporteur van zeevoedsel. De specialisten van Brain gingen aan de slag met een nieuwe website. Onze ervaren webdesigners hebben er op gelet dat de website voldoende informatief is, maar ook de bedrijfscultuur van Adri & Zoon weerspiegelt. Loyale klanten lopen weg met de vernieuwde gebruikersvriendelijkheid van de website en webshop. En nieuwe klanten voelen zich direct thuis bij het familiebedrijf.

Bezoek de website →