Detuinmachineshop heeft als doel om middels een landelijk netwerk van dealers heel Nederland vanuit één webshop te voorzien van tuinmachines.

Tuinmachine en -gereedschap specialist De Tuinmachine Shop vertrouwde op Brain Communicatie voor een geheel nieuwe website en imago. Met representatieve foto’s, een gelikte nieuwe website en een informatieve brochure is De Tuinmachine Shop onderweg naar een geweldige toekomst.

Herpositionering

Het openen van een webshop was voor de eigenaar van De Tuinmachine Shop nieuw, maar de ervaring en kennis voor tuinmachines en tuingereedschap was er al zeker. Brain heeft geholpen met het uitbreiden naar een webshop. Met representatieve foto’s, een gebruikersvriendelijke website en een opvallend nieuw logo is De Tuinmachine Shop nu ook van buitenaf duidelijk een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Dit nieuwe imago past perfect.

Hoge kwaliteit brochure

Toen de Brainers zagen welk harde werk er uit de werkplaats van De Tuinmachine Shop voort kwam, kon alleen nog maar gekozen worden voor hoge kwaliteit brochures. Met representatieve foto’s, overzichtelijke informatie, een oogstrelend nieuw logo en informatieve teksten wordt de shop zo goed mogelijk gerepresenteerd.

Website

Over het design van de webshop is goed nagedacht. De acties en producten krijgen optimaal de aandacht. In de voorvertoning wordt al veel informatie over het product gedeeld waardoor er minder klik’s noodzakelijk zijn. Ook is er veel ruimte voor foto’s en leuke one-liners.

Bezoek de website →