Snel verder na een digitale pitstop bij Brain

E-SIM in Middelburg is dé plek om te zijn wanneer je een gesimuleerde Formule 1 race wilt rijden. Alleen, of met je vrienden. Met de nieuwste technologieën zorgen de mensen bij E-SIM voor een onvergetelijke en ongeëvenaarde ervaring. Juist zo’n modern bedrijf moet goed worden vertegenwoordigd. Een mooi klusje voor de knappe koppen van Brain!

Social media

Om de Middelburgers écht op de internationale kaart te zetten startten de influencers en social media experts van Brain een campagne op Facebook, Instagram en LinkedIn. Door naast Nederlands ook in het Engels te posten kreeg E-Sim meer internationaal aanzien.

3 slags folder

De marketing wereld is gelukkig nog altijd divers, waardoor een tastbare folder vele geïnteresseerden weet te bereiken. Met strak design en teksten die de lezer boeien en vasthouden wisten de specialisten van Brain een prachtige folder te produceren voor de digitale racers.

Website & reserveringsmodule

De digitale thuisbasis voor E-SIM moest natuurlijk van hoog niveau zijn. Daarom hebben de webdesigners, fotografen en tekstschrijvers van Brain alles op alles gezet om een representatieve, gebruiksvriendelijke website te bouwen. Inclusief reserveringsmodule geeft dit de klant de mogelijkheid om alles snel, correct en online te regelen.

Bezoek de website →