Door nauwe samenwerking hebben we Fruithof online naar een hoger niveau getild.

Fruitbomen en fruitplanten groothandel Fruithof vertrouwde op Brain Communicatie voor een herpositionering in de markt. Met schitterende foto’s en een makkelijk te navigeren en professionele website is deze groothandel in fruitbomen en fruitplanten alleen maar nóg aantrekkelijker en aangenamer voor klanten.

Op de kaart gezet

De vindbaarheid van een bedrijf is uiteraard net zo belangrijk als de kwaliteit van de service of goederen. Brain gebruikte de prachtige beelden van Fruithof en het indrukwekkende werk dat deze groothandel levert om hen zo online op de kaart te zetten. Met slim geplaatste SEO zoekwoorden en uiteraard is Fruithof nu voor klanten die online op zoek gaan makkelijk te vinden.

Producten en maps

Door slim gebruik te maken van terugkerende blokken kon er door fruithof eenvoudig gewerkt worden met nieuwe producten. Het toevoegen werd hierdoor eenvoudiger dan ooit. Brain heeft het daarnaast voor de klant heel eenvoudig gemaakt om de lokale ondernemer te vinden door alle locaties toe te voegen op de kaart.

Website

Voor een groothandel in fruitbomen en -planten is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat men kan zien dat de planten en bomen in kwestie gezond en sterk zijn. Doordat de website van Fruithof nu beter te vinden is is er een stijging in het online verkeer voor dit bedrijf. Onze ervaren specialisten hebben verzekerd dat de website informatief is, maar ook de bedrijfscultuur van Fruithof weerspiegelt. Loyale klanten kunnen nu genieten van de vernieuwde gebruikersvriendelijkheid van de website, maar ook nieuwe klanten voelen zich direct op hun gemak bij deze groothandel.

Bezoek de website →