De grafisch ontwerpers ontwikkelden in opdracht van de gemeente Kapelle een informatieve brochure voor project Zuidhoek 3.

Werkers aan het project Zuidhoek 3 in gemeente Kapelle vertrouwden op Brain Communicatie voor een uitnodigende, informatieve brochure. Met opvallende illustraties en foto’s en slim opgezette layouts is Zuidhoek 3 écht een plek waar men zich thuis kan voelen.

Hoge kwaliteit brochure

Met het indrukwekkende werk dat is geleverd om Zuidhoek 3 op te bouwen was het voor de creatieve Brainers toch wel vanzelfsprekend dat hiervoor hoge kwaliteit brochures moesten worden ontworpen. Met representatieve en sfeervolle foto’s, overzichtelijke informatie en enthousiasmerende teksten wordt alles over Zuidhoek 3 duidelijk gemaakt in een stijlvolle layout.

Digi toegankelijkheid

Binnen gemeentes en projecten word er tegenwoordig meer en meer aandacht gegeven aan het digitaal toegankelijk maken van bepaalde elementen. Brain werd dan ook gevraagd om deze brochure niet alleen als geprinte versie te leveren, maar ook dienden ze de brochure digitaal op te maken zodat iedereen dit document met gemak kon lezen. Missie geslaagd!