De bouwers van hoge kwaliteit interieuren zijn online en offline eenvoudiger te vinden door de specialisten van Brain Communicatie.

De Jong Interieurbouw Zeeland vertrouwde op de specialisten van Brain Communicatie voor een herpositionering in de markt. Met een nieuwe SEO geoptimaliseerde website, een succesvolle vacature campagne, frisse bestickering van het wagenpark en high quality brochures heeft interieurbouw Zeeland geïnvesteerd in een prachtige toekomst.

High quality brochures

Hoge kwaliteit interieuren bouwen is voor De Jong Interieurbouw dagelijkse kost. Vakmanschap in combinatie met ervaring leveren mooie, creatieve en hoge kwaliteit interieuren op. Juist daarom kozen de specialisten van Brain Communicatie voor high quality brochures. Informatief, sfeervol en een uitstekende manier voor een brede doelgroep om kennis te maken met de Zeeuwse interieurbouwer.

Bestickering wagenpark

Al met al zorgde Brain voor een nieuwe website, een adverteer campagne in kranten en magazines en een groots opgezette vacature campagne om nieuw talent te werven voor De Jong. De bestickering van het wagenpark in de kleuren en huisstijl leverde de interieurbouwers een rijdend reclamebord op. Terwijl de vakmannen van De Jong aan het werk zijn, maakt de bus buiten reclame op de parkeerplaats.

Website

Deze vernieuwde stijl werd doorgetrokken in een strakke, zakelijke website met veel gerealiseerde projecten. Daarnaast werd er aan de SEO gedacht met het ontwikkelen van diverse diepgaande pagina’s, blogs en referentie pagina’s. Alles om de potentiële klant te informeren en High-end kwaliteit te laten zien.

Bezoek de website →