De mooiste interieuren zijn binnen handbereik voor iedereen met de nieuwe website en fotografie van Intra Interieurbouwers.

Interieur specialist Intra Interieurbouwers uit Kapelle vertrouwde op Brain Communicatie voor een schitterende nieuwe website, frisse vormgeving en een heus marketing offensief. Met opvallende advertenties, een serie high quality brochures, scherp webdesign, foto- en videografie en SEO optimalisatie is Intra flink aan de toekomst aan het bouwen.

Foto en video

Brain Communicatie stuurde onze ervaren video- en fotografen uit de creatieve werkplaats naar de creatieve werkplaats van Intra Interieurbouwers. Met ‘behind-the-scenes’ beelden zien (potentiële) klanten van Intra in één oogopslag dat zij op de Interieur specialist kunnen bouwen. Professionals die weten waarmee ze bezig zijn en het vol overgave doen. Op de website wordt de bezoeker op heel persoonlijke wijze meegenomen in de wereld van Intra.

High quality advertenties

Toen de Brainers zagen welk vakwerk er uit de werkplaats van Intra kwam, kon alleen nog maar gekozen worden voor high quality advertenties. Met representatieve en sfeervolle foto’s, overzichtelijke informatie en enthousiasmerende teksten wordt een statement gemaakt. Als autoriteit in de markt straalt Intra Interieurbouwers dat specialisme dan ook uit.

Website

Met het nieuwe design website van intra interieurbouw geven ze potentiële klanten inzicht in hun werkwijze en hun recente projecten. Ook word het voor potentiele klanten erg laagdrempelig gemaakt om een advies gesprek in te plannen. Een robuuste website dat past bij de vaktermen en vakmensen van Intra.

Bezoek de website →