De Brainers gingen samen met Koningin Juliana School terug naar de basis en ontwikkelde een volledige rebranding op maat.

De basisschool Koningin Juliana school vertrouwde op Brain Communicatie voor een schitterende nieuwe website, een app, een nieuw logo en een serie aan drukwerk. Met een makkelijk te navigeren website, representatief drukwerk en scherp design is de Koningin Juliana School weer helemaal klaar voor een fris nieuw schooljaar.

Nieuw logo

De leraren en andere medewerkers van deze basisschool leveren dagelijks hard werk om het op school aangenaam en leerzaam te maken voor de leerlingen. Dit indrukwekkende werk verdient natuurlijk een mooi, representatief logo. Met opvallende kleuren en een speels ontwerp hebben de Brainers gezorgd voor een gloednieuw logo dat perfect past bij de Koning Juliana School.

Branding & huisstijl

Nu er een nieuwe logo was kon de gehele huisstijl van de school natuurlijk niet achterblijven. Zo hebben de Brainers ook het briefpapier en de visitekaartjes mogen ontwerpen. Tevens is aan extra herkenbaarheid aan het schoolgebouw zelf ook zeker gedacht. Opvallen is wat ze nu zeker doen.

Website

De website van de Koningin Juliana School is nu makkelijker te vinden én gebruiken door ouders van leerlingen. De specialisten van Brain gingen aan de slag met de website. Onze creatieve specialisten hebben ervoor gezorgd dat de website voldoende informatief is, maar ook de essentie van de Koningin Juliana School weerspiegelt. Ouders van leerlingen kunnen deze nieuwe website makkelijk gebruiken en blijven zo goed geïnformeerd over de school van hun kinderen.

Bezoek de website →