In samenwerking met Brain lanceerden Magazine Masters hun nieuwe imago en bereikte een nog grotere doelgroep.

Dé website voor magazine drukwerk Magazine Masters vertrouwde op de specialisten van Brain Communicatie voor een gewaagd marketing offensief. Met een adverteer campagne, brochures en promotiemateriaal, maar ook een reclamevideo en een nieuwe website is er voor Magazine Masters een drukke periode aangebroken.

Videografie

Magazine Masters is een vlot bedrijf dat erg servicegericht en modern te werk gaat. De videograaf van Brain Communicatie bekeek de werkzaamheden van de opdrachtgever door de ogen van de doelgroep. Het resultaat was een flitsende reclamevideo die Magazine Masters nóg breder in de markt zal gaan zetten.

Nog overzichtelijkere website

De webdesigner van Brain wist dat de nadruk voor Magazine Masters op gebruikersgemak moest liggen. Voor de specialisten uit onze creatieve werkplaats is dat kinderspel. Met converterende teksten, voldoende sfeervol video- en fotomateriaal, kleuren die aandacht trekken en vasthouden en natuurlijk een snel ladende website is de (potentiële) klant van Magazine Masters altijd slechts één klik verwijderd van een contactmomentje.

Bestelmodule

Een custom made bouw oplossing in samenwerking met een vaste partner. Hierdoor heeft de klant een geheel eigen omgeving om zijn bestelling persoonlijk door te zetten. Daarnaast bestaat er mogelijkheid om net dat stukje extra service te krijgen binnen de module.

Bezoek de website →