De brochures, borden en website zorgde er samen met deze unieke locatie voor dat de strategie werkte.

Recreatie appartementen bij Residence Marina in Kamperland werden verkocht met hulp van Brain Communicatie in de offline en online marketing. Met een stabiele positionering in de markt, inclusief logo en huisstijl, high quality brochures, een landelijke adverteer campagne, promotiemateriaal en digitale ondersteuning zijn er meer dan genoeg geïnteresseerden voor de appartementen.

Logo en huisstijl

Voor de specialisten in de creatieve werkplaats van Brain is het ontwerpen van een nieuw logo en een frisse huisstijl een heerlijke uitdaging. Door goed te luisteren tijdens Brainstormsessies, te begrijpen wat de wensen en eisen van onze opdrachtgever zijn, maar ook door te verdiepen in de doelgroep. De doelgroep van Residence Marina in Kamperland werd dan ook omver geblazen met een sfeervolle presentatie van de recreatieve woningen.

High quality brochures

Brain wist na een bezoekje aan Residence Marina al snel dat alles uit de kast moest worden gehaald om de luxe recreatiewoningen op de juiste manier te positioneren in de markt. Met high quality brochures, advertenties, promotiemateriaal en digitale ondersteuning werden potentiële kopers met succes uitgenodigd om een recreatiewoning in het prachtige Zeeland te overwegen.