Bij het onderwijzen van klassieke waarden in een moderne maatschappij communiceert de Versluijsschool soepeler met Brain.

De Versluijsschool in Aagtekerke vertrouwde op Brain Communicatie voor een rebranding ter ere van het 100-jarig jubileum. Met opvallende advertenties in een vacaturecampagne, modern imago, high quality drukwerk, aandacht voor de 100-jarige mijlpaal en prachtige foto’s is de Versluijsschool klaar voor de volgende 100 jaar in de schoolbanken.

Vacaturecampagne

Het zoeken van de juiste mensen voor een specifieke job is ontzettend belangrijk. Dat weten de specialisten van Brain Communicatie als geen ander. Onze specialisten begonnen een uitgebreid onderzoek naar de doelgroep van de Versluijsschool en maakten gebruik van hun ervaring en kennis om op zoek te gaan de perfecte mensen voor specifieke posities bij de school met perspectief. Met succes natuurlijk!

100-jarig jubileum

Na een Brainstormsessie met onze slimmeriken besloot de Versluijsschool het 100-jarige jublieum groots aan te pakken. Een herpositionering en fris imago om ook in de moderne wereld nog oude waarden te onderwijzen. Een nieuw schoolplan, gelikt briefpapier met het nieuwe logo en natuurlijk drukwerk met foto’s waarin de afgelopen 100 jaren nog eens te herleven waren. Brain Communicatie heeft aan alles gedacht en is met vlag en wimpel geslaagd.

Website

Een nieuw logo en uitstraling was bepalend voor de nieuwe stijl van de website. Hier is de stijl in 1 lijn doorgetrokken zodat alle betrokken direct inzichtelijk kregen waar de school voor stond en hoe zij les gaven.

Bezoek de website →