Kersverse vaders en moeders komen terecht in een warm bad bij verloskundige praktijk De Bevelanden.

Verloskundige praktijk De Bevelanden vertrouwde op de specialisten van Brain Communicatie voor een volledige rebranding. Met professionele vormgeving van een nieuw logo en huisstijl, sfeervolle foto’s, bestickering van de gevel en een nieuwe website is er voor De Bevelanden een nieuwe periode aangebroken.

Professionele vormgeving

Een nieuw logo en een professionele huisstijl. Daar waren de verloskundigen van De Bevelanden in Goes en Kapelle aan toe. De ervaring en kennis die in huis is bij de verloskundige praktijk wordt dankzij Brain weerspiegeld in de nieuwe uitstraling. Met deze passende huisstijl is een stabiele basis gelegd voor een grondige rebranding.

Extra uitingen

Brain heeft aan alles gedacht, zo werden er naast de complete rebranding van het logo ook nieuwe visitekaartjes, afsprakenkaartjes en briefpapier en persoonlijke personeelsfoto’s gemaakt. Naast het ontwerpen van de huisstijl werd ook het pand goed onder handen genomen met raambestickering om net dat stukje extra privacy te waarborgen.

Website

Voor de kersverse vaders en moeders maakte de webdesigners van Brain Communicatie een gebruikersvriendelijke website waar alles gelezen kan worden over De Bevelanden. De deskundige en zorgzame verloskundigen in de Praktijk wekken vertrouwen dankzij de toegankelijke toon en sfeervolle foto’s. Zo voelen de nieuwe ouders zich al op hun gemak vóór ze contact opnemen met De Bevelanden.

Bezoek de website →